Marketing 

Tegenwoordig is online marketing van essentieel belang voor de groei en naamsbekendheid van een bedrijf. Met de marketing afdeling van Ronec willen wij bedrijven ondersteunen om hier maximaal gebruik van te maken. Wij nemen het doen van marktonderzoek, adverteren en het doen van online marketing volledig uit handen van onze klanten. Het doel van de marketing afdeling van Ronec is altijd om meer waarde aan een bedrijf te geven doormiddel van het vergroten van de naamsbekendheid. 

Veel mensen denken dat het hebben van een marketingstrategie alleen voor grote bedrijven is. Wij van Ronec zijn van mening dat wij aan elk bedrijf waarde kunnen toevoegen, niet alleen de grote bedrijven maar ook bijvoorbeeld horecabedrijven, autobedrijven, bouwbedrijven en nog veel meer sectoren. Bij Ronec kunnen bedrijven de werkzaamheden volledig uitbesteden, maar we kunnen natuurlijk ook marketingmedewerkers ondersteunen. 

Wij zijn erg flexibel en passen ons volledig aan naar de wensen van de klant. Wij kunnen bijvoorbeeld ondersteunen als een bedrijf bijvoorbeeld meer naamsbekendheid wil om meer van zijn producten/diensten te verkopen, maar wij kunnen ook helpen om bijvoorbeeld zichtbaarder te worden voor het aannemen van personeel. Wij zijn erg flexibel en doen alles in overleg met de klant, communicatie is bij ons de key. 

Wij gaan graag in gesprek met bedrijven om de mogelijkheden te bespreken. Wij nemen werkzaamheden van bedrijven uit handen op het gebied van online marketing wat zal resulteren in een verdere groei van de bedrijven die Ronec als klant heeft.

Ronec Sales & Advies

Netherlands

Onze privacyverklaring is van toepassing.